докосване на цвете с ръка - роза

MonaLisaTouch®

Революционна технология за неинвазивно вагинално подмладяване!

Сухота, дразнене, загуба на мускулен тонус, инконтиненция на урината - всички тези явления пречат на пълноценната наслада на интимните отношения, причиняват дискомфорт и чувство за малоценност.

Как да промените това?

Представяме ви иновативния лазер за интимно подмладяване MonaLisaTouch® на известния световен производител - италианската компания DEKA. DEKA е официалният разработчик на уникалната патентована V2LR технология („вулварно-вагинално лазерно подмладяване“), основана на техниката MonaLisaTouch®. Всъщност MonaLisaTouch® - това е патентното наименование на V2LR технологията. Тази лазер няма аналози в света и е признат за абсолютна иновация в областта на терапевтичната и естетична гинекология.

Работата на MonaLisaTouch® е насочена предимно към възстановяване на функционалните свойства на репродуктивната система и подобряване естетичния вид на външните полови органи. С помощта на MonaLisa Touch стана възможно да се премахнат различни интимни проблеми без хормонозаместителна терапия и хирургическа намеса:

 • прекомерно разтягане на вагиналната стена
 • вагинална сухота, която причинява дискомфорт в интимните отношения (свързана с възрастта, поради хормонална недостатъчност)
 • намалена чувствителност
 • сърбеж и дразнене, свързани с нарушена микрофлора или менопауза
 • влошаване на естетичния вид на външните гениталии (мътност)
 • белези, които възникват поради наранявания, получени по време на раждане
 • генитален пролапс поради раждане, вдигане на тежести и други фактори
 • уринарна инконтиненция
 • аноргазмия, намаляване или пълно изчезване на сексуалната чувствителност
 • възрастова дистрофия
 • лигавични патологии, включително такива като крауроза и левкоплакия на вулвата (да, те също могат да се третират с лазер, особено в ранните етапи)
Женски ръце държат роза

DEKA Pulse е изключителен пулсов режим, който е създаден специално за нежно действие върху чувствителната лигавица на влагалището.

PSD® е патентована технология, която може да произвежда фракционни лазерни импулси с променлива честота, продължителност, енергия и върхова мощност. Това позволява да се балансират точно топлинните ефекти и аблацията.

HiScanV2LR е интравагинален фракционен скенер, който е наистина иновативна сканираща система, която е създадена от разработчиците на DEKA специално за провеждане на сеанси на вулвовагинално лечение, възстановяване и подмладяване с помощта на лазерната техника MonaLisaTouch®.

MonalisaTouch апарат.

Характеристики на MonaLisaTouch®

 • Курсът се състои от няколко процедури (обикновено от 2 до 4) с интервал от около месец и половина. Точният брой процедури се определя от лекаря в зависимост от междинните резултати

 • Самата процедура трае около 20-30 минути не изисква упойка или каквато и да е подготовка

 • По време на процедурата с CO2 лазер се използва накрайник, който работи "в кръг", тоест зоната се третира на 360° и е изключено да се пропуснат отделни участъци. Техниката работи на принципа на DOT, кото лазерните лъчи действат върху лигавицата избирателно, сякаш през сито, което намалява травмата до минимум.

 • Липсва възстановителен период което е огромно предимство пред хирургичните методи. Необходимо е само да се изключат сексуални актове, посещение на басейна и сауната през деня.

 • Няма странични ефекти (за разлика от хормонозаместителната терапия)

 • Подходящ за всяка възраст от 18 години (наличието на противопоказания задължително се изключва).

Основните противопоказания за лазерно подмладяване са остри злокачествени възпалителни заболявания, тазови тумори, бременност и нарушения на кръвосъсирването.

Днес MonaLisaTouch е истински пробив, който дава надежда на много прекрасни дами за пълното възстановяване на интимната красота и здраве. Техниката ви позволява успешно да премахнете редица проблеми - от интимно "стареене" (свързани с възрастта промени и дефекти) до лечение на сериозни гинекологични заболявания. Освен това в амбулаторна база и без операция.

MonaLisa Touch е единствената процедура, чиято ефективност е официално доказана чрез резултати от ултраструктурни и хистологични тестове, проведени в университета в Павия и клинични проучвания, проведени в болницата Сан Рафаеле в Милано (Италия). Зашеметяващи резултати бяха публикувани в различни световно известни научни списания.

Как работи?

В микрорайони под въздействието на лазер се наблюдава щадящо изпаряване на епителните тъкани и се образуват микротравми, зарастването на които предизвиква интензивни процеси на регенерация. Това стимулира митотичната активност на клетките.

В резултат на това се наблюдава повишено образуване на молекули на хиалуронова киселина, които перфектно привличат водни молекули (отървавайки се от сухота и дразнене), повишено производство на колаген, подобрено локално кръвообращение, кислородно насищане на тъканите и "елиминиране" на патогенни микроорганизми. Всички тези процеси допринасят за качествени промени: намаляване на обема на влагалището и подобряване еластичността на неговите стени, както и стените на пикочния мехур, промяна на микрофлората и добра хидратация, възстановяване на физиологичната форма и естетичен вид.

момиче държи усмихната емотиконка
Момиче държи пъпеш

Абсолютно всички наши пациенти забелязват значителна разлика още след първата процедура. Можете сами да се убедите в ефективността на MonaLisaTouch и да решите естетически и функционални проблеми от интимен бързо и ефикасно.

Контакти

Медицински Център Терзийки

ул. "Славянска" 60, Благоевград

от вторник до четвъртък

от 09:00 до 16:00 ч.

с предварително записване

локация Медицински Център Терзийски