Естетични процедури в медицински Център Терзийски

Естетика

Предлагаме разнообразие от терапии и процедури, създадени да подчертаят вашата естетика и да повишат самочувствието ви.

С нас ще откриете иновативни процедури за лице и тяло, като ботокс терапия, хиалуронови филъри, хидратация на кожата, лазерна епилация, химичен пилинг и други. Нашата цел е да ви предоставим персонализирано консултиране и индивидуален подход, за да определите най-подходящите процедури за вас, в съответствие с вашите цели и предпочитания.

Лечение на белези

Лечение на белези

Макар и в повечето случаи да успява в това си начинание, следите от прекомерната колагенова секреция често остават видими под формата на белези, нерядко трайни и упорити

Научи повече
Хиалуронов филър

Хиалуронов филър

Хиалуроновите филъри се използват в естетичната медицина за хармонизиране пропорциите на лицето, за възстановяване на изгубения обем в различните му части и цялостно подобряване вида на кожата. Хиалуроновата киселина е сред най-разпространените мукополизахариди, синтезирани от организма. Тя е главен компонент на съединителната тъкан и заедно със свързаните с нея белтъци изгражда основата на междуклетъчното вещество.

Научи повече
Лазерна епилация

Лазерна епилация

Премахването на нежеланото окосмяване по тялото е проблем за много жени. Лазерното обезкосмяване се признава като една от най-ефективните процедури, която премахва космите за винаги, но не всяко лазерно устройство работи по един и същ начин. Създаденият от Quanta System Duetto MT Evo лазер се различава от останалите по това, че разработчиците му успяха да сведат до минимум болезненото усещане по време на процедурата.

Научи повече
Onda Coolwaves

Onda Coolwaves

ONDA от платформата Deka е единствената система, която използва Coolwаves - микровълни, които селективно се насочват към мастните клетки, за да намалят локализираните мастни натрупания, по един безопасен, ефективен и неинвазивен начин.

Научи повече
Chattanooga - Shockwave Therapy

Chattanooga - Shockwave Therapy

Но въпреки това съвременната естетична медицина предлага няколко ефективни метода за лечение на целулита, които са доказали своята ефективност. Например ударно-вълновата терапия остава един от най-ефективните методи за повлияване на патологично променената структура на тъканите при лечение на целулит.

Научи повече
Химичен пилинг

Химичен пилинг

При нея върху повърхността на кожата се нанасят една или повече с различна сила органични киселини. Целта е предизвикване на контролирано унищожаване на повърхностните епидермални кожни слоеве и евентуално въздействие върху по-дълбоките дермални структури.

Научи повече
Плазмолифтинг

Плазмолифтинг

Богатата на тромбоцити плазма (PRP - platet rich plasma) е концентриран кръвен продукт, който се характеризира с висока концентрация на тромбоцити (1.6-2.5 пъти повече от техните нормални стойности). От първото и прилагане при лечение на кожни язви през 1980 г. до днес, са се появили значителен брой нови приложения в различни медицински направления (ортопедия, спортна медицина, лечение на рани, офталмология, лицево-челюстна хирургия, мускулно-скелетни нарушения, изгаряния, козметична хирургия, и т.н.).

Научи повече
Ботокс

Ботокс

Ботулиновият токсин се синтезира и отделя от специфичен вид бактерии, наречени Clostridium Botulinum.Той е мощна отрова, която в доза от 3 000 единици е смъртоносна. Затова оптималното количество, което се инжектира, е 50 до 100 единици.

Научи повече

Контакти

Медицински Център Терзийки

ул. "Славянска" 60, Благоевград

от вторник до четвъртък

от 09:00 до 16:00 ч.

с предварително записване

локация Медицински Център Терзийски